Mijn eerste marathon door Yvonne Silverentand

Ik ben geen lid van een atletiekvereniging en loop meestal alleen, omdat ik graag in de ochtenduren loop . 
En hoewel er op het internet genoeg trainingsschema’s te vinden zijn, wilde ik nu toch graag iemand hebben die met mij mee kon denken en voor mij een persoonlijk schema kon maken.
Zo kwam ik bij Venetia terecht. Na een fijn persoonlijk gesprek, kreeg ik een op maat gemaakt schema, waarin het lopen natuurlijk voorop stond, maar ook rekening werd gehouden met mijn wens om 1x in de week te blijven fietsen (met mijn fietsgroepje) als afwisseling op alle ‘solo’-trainingen.
Elke week mailde ik mijn ervaringen naar Venetia en ontving ik van haar nieuwe feedback. Ik deed mijn trainingen weliswaar telkens alleen, maar door alle positieve en motiverende woorden van Venetia tussendoor (op Strava, app en mail) voelde dit niet zo. Ook op de dag van de marathon zelf, was het haar appje dat me met beide voeten op de grond hield en er voor zorgde dat ik mijn marathon op een fijne manier heb kunnen lopen met een prachtige eindtijd van 4:10:40. Wat een ervaring, I did it! 
Thanks Venetia, voor de super fijne begeleiding. Zonder jou was het me niet gelukt! X

136 thoughts on “Mijn eerste marathon door Yvonne Silverentand

Comments are closed.