New York City Marathon – Janine

Nadat het vorig jaar het doel werd geboren om een jaar later de marathon van New York mee te gaan doen, nam dit begin het jaar serieuze vormen aan. De reis werd geboekt via organisatie waardoor we zeker waren van een startnummer. Helaas moest ik geopereerd worden en mocht ik 6 weken niet hardlopen. Hierna wist ik niet hoe ik mijn training aan moest pakken en heb ik de hulp van Venetia ingeroepen. Ze maakte een schema voor mij met hardlopen en fietsen gecombineerd. Hierdoor was de belastbaarheid minder en de intensiteit hetzelfde. Tevens nog interval waardoor ik fysiek én mentaal sterker werd. Ook kon ik voor vragen en steun altijd bij haar terecht. Mede dankzij Venetia heb ik mijn allereerste marathon uitgelopen: NEW YORK!

Heel erg bedankt Venetia!

41 thoughts on “New York City Marathon – Janine

Comments are closed.