Opweg naar mijn 1e Marathon

Jennie daagt me regelmatig uit en zo blijf ik geprikkeld om uit mijn comfort zone te treden. Door een vervelende liesblessure hebben we snel gemerkt waar de grens legt en zijn we tot het besef gekomen hoe belangrijk balans, maar ook alternatief trainen is. Met de juiste behandeling, gevarieerd trainen en luisteren naar je lijf, is Jennie goed onderweg naar haar droom. Bij haar komt de citaat van Nelson Mandela erg goed tot zijn recht, namelijk ‘It always seems impossible until it’s done’.


‘Vorig jaar startte ik mijn marathonavontuur met Venetia en inmiddels ben ik halverwege mijn ultieme einddoel. In oktober liep ik dankzij Venetia’s grote toewijding en haar persoonlijk afgestemde trainingsschema’s een dikke PR op de halve marathon. Door Venetia weet ik mijn grenzen verantwoord te verleggen, leer ik mijn lijf steeds beter kennen, blijf ik uitdaging vinden in het lopen en groeit mijn zelfvertrouwen als loper telkens weer. Met hulp van Venetia komt mijn marathondroom steeds dichterbij!’